Dobrodošli na strani REBER electronic

 

 

 

nazaj na kazalo

Moji kontaktni podatki:

telefon: 045767713 - ( večinoma dosegljiv )

GSM: 064113987 - ( redko dosegljiv )

Večinoma sem dosegljiv na stacionarni telefon 045767713, na mobilni telefon se zelo redko oglašam, ker ga večinoma nimam pri sebi, oziroma ga ne nosim redno s seboj. Mobilni telefon uporabljam predvsem za klicanje, redko za prejemanje klicev. Za vas, spoštovani prijatelji in spoštovane stranke, sem torej dosegljiv na e-mail in telefon.

Priporočam, da kličete predvsem na stacionarni telefon ne glede na uro ali dan (imam svobodni delovni čas). Če se ne javim, poskusite večkrat. Lahko kličete tudi v poznih večernih urah, takrat imam največ časa za pogovor. Klic na mobilni telefon bo pogosto neuspešen, ampak vseeno lahko poskusite. Na neodgovorjen klic boste dobili samodejni odgovor v obliki SMS sporočila s pojasnilom in mojimi kontaktnimi podatki, ki ga pošlje aplikacija na telefonu.

Če se ne javim na telefon, poskusite kasneje, oziroma pošljite e-mail (elektronsko pošto) na moj elektronski naslov!

Elektronsko pošto berem redno, najmanj 2x dnevno (običajno zjutraj in zvečer), odvisno od vremena, kaj delam in kje se nahajam. Če je deževno ali kako drugače slabo vreme, je zelo velika verjetnost, da sem v svojem delovnem prostoru in zato kadarkoli dosegljiv tako na telefon kot na e-mail.

Prosim, da mi ne pošiljate SMS sporočil. Če mi želite poslati sporočilo, mi pošljite e-mail na moj elektronski naslov!

Hvala ker spoštujete mojo odločitev in moj način komunikacije!

 

Moj naslov:

Vili Jan
Partizanska 31
4260 Bled

 

Če vas zanimajo dodatne informacije o vsebini člankov, vezjih, delovanju, TIV, KIT, ... pa splošno vprašanje lahko postavite na forum www.elektron.si , bolj osebna pa na moj e-mail.

Po elektronski pošti dobivam veliko vprašanj, ki sicer sodijo na forum, zato vas vljudno prosim, da taka vprašanja postavite na forum www.elektron.si

Če še niste registrirani na forumu www.elektron.si vas vabim, da se pridružite in sodelujete.

Osebno me lahko obiščete kadarkoli po predhodni najavi ali pa kar tako, pripravil sem povezavo na google zemljevid, da me lahko lažje najdete, nahajam se neposredno ob glavni cesti Bled-Zasip, samo 100m od blejske severne obvoznice (trenutno v gradnji).

Če v google maps vpišete moj naslov, vam bo točno prikazal mojo lokacijo in vas tudi točno vodil do cilja ali preprosto kliknete na povezavo:

moja lokacija na google maps

 

 

.